Jeanneau 895 Merry Fisher m/300HK Yamaha

HVORFOR DENNE BÅD?

  • Rummelig og velbygget langturs cruiser
  • Oplagt alternativ til en almindelig charter ferie
  • Stuveplads nok til at hele familien kan være væk i ugevis
  • Velkendt og anerkendt brand
  • Luksus for små penge.

UDSTYR:

Kæmpe u-sofa, gardinpakke, overskabe i frontkahyt, 60 Liters køleskab, Elektrisk trim, LED Lys, Udv. badeplatform, elektronisk gas/gear og ikke mindst en Yamaha F300 HK motor

Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 895
899.900,00 DKK
984.000,00 DKK
Du sparer: 84.100,00 DKK

KLIK HER FOR LINK TIL MERE INFO OM BÅDEN

KONTAKT VORES SALGSAFDELING DIREKTE PÅ 86 80 55 36 ELLER INFO@BLUEBAY-MARINE.COM

Dette er et "once in a lifetime" tilbud - du får her en fabriksny 2019 model til prisen for en brugt båd! Prisen gælder kun denne ene båd. Båden her er proppet med udstyr, bl.a. kæmpe u-sofa, gardinpakke, overskabe i frontkahyt, 60 Liters køleskab, Elektrisk trim, LED Lys, Udv. badeplatform, elektronisk gas/gear og ikke mindst en Yamaha F300 HK motor

Merry Fisher 895 er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere.
Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima 

Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng.
Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder.
Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden.
Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.
Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. 
Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser.
Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. 
Med en single 300hk vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.
Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side.

 

Båden anbefales en 300hk motor og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til.ALT I ALT EN KOMPLET PAKKE MED MOTOR OG FABRIKSUDSTYR.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev