Jeanneau 695 Merry Fisher m/115HK Yamaha

409.900,00
442.200,00
You save: 32.300,00
Model: 695

KLIK HER FOR LINK TIL MERE INFO OM BÅDEN

KONTAKT VORES SALGSAFDELING DIREKTE PÅ 86 80 55 36 ELLER INFO@BLUEBAY-MARINE.COM


Båden er monteret med en Yamaha F80 HK Motor (kan opgraderes hvis dette måtte ønskes). Ligeså er båden proppet med alt det lækre fabriksustyr. Drømmer du om at sejle ud langs kysten, uanset om det er på familietur eller en sjov fiskeri-udflugt? 
Den nye Merry Fisher 605 er den ideelle båd til at opleve glæderne af kystnær cruising.

Udformningen af Merry Fisher 605 er udstyret med aflange linier. Indenfor oversvømmer det naturlige lys generøst til det indbydende salon-område. Rigelige mængder af glas giver også uhindret udsigt over horisonten.

Et smart layout forbedrer komforten på denne båd - med 3 til 4 pladser.

Den dynamiske Merry Fisher 695 er en "multi-use" cruiser - ideél til familie-udflugter.

695'eren er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på fisketur ved Det Gule Rev. 
Sejl trygt afsted, velvidende at ombord på denne cruiser er du godt beskyttet mod vejr og vind -også når de andre lystbåde vender stævnen hjemad.
På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til en stor solseng - Er I på fisketur er der masser af plads på agterdækket til 2, 3 eller 4 personer.
Båden her, er godkendt til 175hk og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. 
Cruise farten på 16-19 knob i timen kræver mindre end 20 liter brændstof i timen.
Desuden er 695'eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2.500kg trailer.

Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord.

Kom og se den flotte 695'er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling.ALT I ALT EN KOMPLET PAKKE MED MOTOR OG FABRIKSUDSTYR.

Featured
Description

HVORFOR DENNE BÅD?

  • 4 gode sovepladser samt lukket toiletrum...
  • Kæmpe u-sofa rundt om stort bord på agterdækket...
  • Stå højde i kahyt og under kaleche = God bo-komfort...
  • 3-Delt dør mellem agterdæk og cockpit sikre hurtig og let indgang...
  • Specialdesignet skrog - Forbrug ved marchfart (F150/22kn) kun 1,10 liter pr. sømil...

UDSTYR:

Yamaha 115 HK Motor, Køleskab, Motormontering, Skydevindue i sider, Tagluge i hardtop, agterbænk i cockpit, hynder i nordic farver, Nordic Edition Pakke, U-sofa agter, Soldæk, Badeplatform, teak på badeplatform, Dobbelt opredning i cockpit og opdeling ved front kahyt, Marinetoilet med holdingtank.