Jeanneau 795 Merry Fisher m/175HK Yamaha

479.900,00
535.000,00
You save: 55.100,00
Model: 795

KLIK HER FOR LINK TIL MERE INFO OM BÅDEN

KONTAKT VORES SALGSAFDELING DIREKTE PÅ 86 80 55 36 ELLER INFO@BLUEBAY-MARINE.COM


Langturs cruiser, med anvendelighed som ingen andre !
Kan finansieres for kun 4.199,- pr. måned - Se beregning herunder.
I den meget rummelige 795'er er der masser af designmæssige perler. Tag eksempelvis det vendbare ryglæn der giver ekstra spise-plads til 2 velvoksne, eller muligheden for en fantastisk stor solseng på agterdækket. Hele båden er spækket med lækre løsninger der både øger komforten ombord men naturligvis også din og din families sikkerhed på vandet. Det store lyse styrehus yder læ for vind og vejr, så du altid er sikker på at kunne byde venner og familie på en sejlads uden at der behøves regntøj og halstørklæde. Her findes den store køje-afdeling, regulært toilet og masser af stuveplads. Udvendigt er der også god plads, uanset om man er til kiks og hvidvin, eller til stangfiskeri. 
Merry Fisher 795 er godkendt til 200hk. Det giver en topfart på 34-35 knob og en behagelig og økonomisk marchfart på 15-17 knob.

Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser af luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset, til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 795'er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Incl. i prisen er denne båd spækket med udstyr, se den lange udstyrsliste.

ALT I ALT EN KOMPLET PAKKE MED MOTOR OG FABRIKSUDSTYR.

Featured
Description

HVORFOR DENNE BÅD?

  • Stor og rummelig Cruiser med mulighed for at kombinere Fiskeri med Familieture...
  • Pantry med vask, Vandhane og indbygget gasblus og lukket toiletrum...
  • Flexibel indretning med vendbar sofa i bagbord side...
  • 3-Delt dør mellem agterdæk og cockpit sikre hurtig og let indgang...
  • Specialdesignet skrog - Forbrug ved marchfart (F175/20,50kn) kun 1,26 liter pr. sømil...

UDSTYR:

Yamaha 175 HK Motor, Motormontering, Skydevindue, Vinduesvisker, Tagluge, Flad entre i front, Bolster Seats I Diamante Carbon, Yamaha instrumentering, Startspærre, Agterbænk i cockpit, U-sofa i cockpit, Soldæk agter, Dobbelt badeplatform med ægte teak, Køleskab (42 Liter), Luksus Køkken, Forberedt til Bovpropel, Nordic hynder i Salon og på soldæk, Dobbeltseng i cockpit, Gardiner samt forhæng til sovekabine, Marinetoilet, holdingtank.