Hidea 30 HK EFi 4-Takt Powertrim DEMO

Hidea 30 HK EFI (Efficient Fuel Injection) - ikke mere bøvl med stoppede karburatorer eller ujævn motorgang!

kraftfuld motor i flot og elgant design - vejer blot 105 kg og er dermed perfekt til mindre motorbåde. Motoren her er også udstyret med både frem og bak-gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 24 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 5.000 og 6.000. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

HDEF30FEL-T er en helt ny model med remote, elstart og powetrim.

Bemærk der medfølger både remote samt gas/gearkabler med til remote-versionen - og at motoren er udstyret med elstart som standard!


Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Desværre er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. Se billeder af den topmoderne fabrik ved at klikke HER.

Motoren er opstartet og der er påfyldt både motor og gearolie - klar til sejllads.

Availability: Low stock
23.000,00 DKK
34.990,00 DKK
You save: 11.990,00 DKK

Hidea 30 HK EFI 4-Takt Påhængsmotor - Motoren er med langt ben, elstart og powertrim. Masser af rå power - Vandkølet motor i superletvægt. Motoren har kørt ca. 10 timer og været brugt til demo.

Der medfølger remote (kontrolboks), systemkabel, gas/gearkabler. En hel komplet pakke!

Bemærk billeder viser motoren med håndstart, men den er til remote.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Follow Us
Subscribe newsletter