Hidea 4 HK 4-Takt - Håndstyring

Hidea 4 HK vandkølet påhængsmotor i superletvægt - vejer kun  22 kg (24 Kg for langt ben), og er dermed blandt markedets letteste motorer.

Specielt egnet til små gummibåde og joller. Motoren her er også udstyret med både frem og bak-gear, og som en af de eneste motorer med TCi tænding. Tankkapacitet 0,9 Liter. Max omdrejninger mellem 4.500 og 5.500. For let og komfortabelt transport er motoren udstyret med et bærehåndtag bagerst på motoren. Motoren her er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt! Bemærk at denne 4 HK påhængsmotor kommer med både intern tank og ekstern tank på 12 liter samt slange hertil måneden ud.

Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. 


HUSK at købe 4-Takt motorolie (300ml) og gearolie (100ml), da dette ikke er påfyldt fra fabrikken! Eller få os til at opstarte motor for dig. 

Lager:
5.399,00 DKK
7.599,00 DKK
Du sparer: 2.200,00 DKK

Hidea 4 HK (NY MODEL!!!). Vælg mellem kort og langt ben - Vandkølet påhængsmotor i superletvægt - vejer kun 22 Kg.

Bemærk, at vi afsender alle Hidea motorer fra vores lager to gange om ugen – hver mandag og hver torsdag. Man skal ligge en ordre senest kl.10.00 om mandagen/torsdagen for at afsende den motor samme dag.