Hempel Thinner 808 (No 3)

BEMÆRKNINGER:
HEMPEL malinger bliver produceret og leveret på en sådan måde, at fortynding sædvanligvis ikke vil være nødvendig, såfremt malingen er korrekt blandet/rørt op. Imidlertid, hvis malingen påføres i lav lagtykkelse (f. eks. som "sealer coat") eller hvis malinger er blevet for tyk, f. eks. ved lave temperaturer, kan den HEMPEL THINNER der er angivet på produkt databladet tilsættes for at opnå egnede påføringsegenskaber. Generelt bør fortynding holdes på et minimum, da kvaliteten af malingsarbejdet vil blive påvirket af for megen fortynding. Imidlertid, hvis malingsarbejdet skal foregå ved høje temperaturer (luft og/eller stål) kan det undtagelsesvist være nødvendigt med fortynding ud over de grænser, der er nævnt på produkt databladet for at undgå støv-/tørsprøjtning og dårlig filmdannelse. HEMPEL'S fortyndere er sammensat således, at der til de foreskrevne anvendelser opnås de bedste resultater med hensyn til strygbarhed, sprøjteegenskaber etc. I nogle tilfælde kan almindelige handelsvarer anvendes som erstatning. Da sådanne produkter ikke er under vor kontrol, falder dette imidlertid uden for vort ansvarsområde.

Værktøjsrengøring: Redskaber kan normalt renses med den fortynder der er foreskrevet for det pågældende produkt.

Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)
Model/varenr.: 45-001-075
Pris fra
109,65 DKK
129,00 DKK
Du sparer: 19,35 DKK
Produkttype: Primer / Grunder, Bundmaling, Diverse
0,75 ltr. 5.0 ltr.

HEMPEL'S THINNER 808 (No 3) 08081 Fortynder og værktøjsrengøring til Hempel's bundmalinger. Fortynder til sprøjtepåføring og værktøjsrengøring til HEMPEL's én-komponente emaljer.

PRODUKTDATA:
Farve: Transparent
Vægtfylde: 0.9 kg/liter
Flammepunkt: 23 °C

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev