JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer, Diesel, 10L (Pakkesæt)

JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå. 

JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer TEKNINSKE OPLYSNINGER:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIMENSIONER:

 

MONTAGE EKSEMPLER: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmeren må ikke bruges til personbiler eller transportkøretøjer med farligt gods.

Lager: På lager
Model/varenr.: FJH-4/1C-E
11.999,00 DKK
16.999,00 DKK
Du sparer: 5.000,00 DKK
Effekt (KW): 6 KW
Type: Combivarmer, Vandvarmer

De fleste kender Truma Combi D6E, og denne model ligner den rigtig meget - den bruges til Både/Campingvogne/Autocampere som ønsker både opvarming af luft og vand af et og samme fyr. FJH-4/1C-E model er en speciel varmeanlæg med integreret luft- og vandvarmer (til eksempelvis radiatorer) der kører på diesel. Eneheden er på hele 6 kw og kan derfor leverer både vand og luftbåren varme lynhurtigt. Enheden er godkendt til brug under sejllads/kørsel og har også mulighede for at opvarme via indbygget el-patron.

Enheden har to funktioner:

  • Varmt vand og varm luft der kan man bruge til rumopvarmning og vandopvarmning. 
  • Varmt vand - man kan bruge til vandopvarmning. 

Der medfølger i kassen både slanger til varmluft, digitalt display (For styring af enheden) samt alle nødvendige brændstofs og udstødningsslager. Foruden dette er der montage dele - se særskilt billede for at se alt hvad der medfølger i pakken. De fleste kunder tilkobler fyret til den eksisterende tank, men ellers sælger vi også en lille ekstern tank på enten 5 liter eller 10 liter.

Bemærk: Lagervare - Kassestørrelse: 2 x (52 x 45 x 30)

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev