Hidea 25 HK 4-Takt - Fjernbetjening & Elstart

Hidea 25 HK kraftfuld motor i flot og elgant design - vejer fra blot 85 kg og er dermed perfekt til mindre motorbåde.

Motoren er også udstyret med både frem og bak-gear og har det nye CDi tændingssystem. Den medfølger en ekstern tank, der kan holde 24 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 5.000 og 6.000. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

Der medfølger gas/gearboks samt gas/gearkabler, rat og styrewire med til remote-versionen - og alle disse er udstyret med elstart som standard!

Enkelte billeder viser motoren med håndstyring, det har den ikke da den er til fjernstyring (rat).


Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark.


HUSK at købe motorolie og drevolie, da dette ikke er påfyldt fra fabrikken!

Lager: Leveringstid er 20 dag(e).
Pris fra
23.999,00 DKK

Hidea 25 HK - Findes kun med langt ben, vælg om du vil have med eller uden Powetrim - Vandkølet motor i superletvægt - vejer fra kun 85 Kg.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev