Hidea 30 HK 4-Takt - Håndstyring (m/Indsprøjtning)

Hidea 30 HK EFI (Efficient Fuel Injection) - ikke mere bøvl med stoppede karburatorer eller ujævn motorgang!


Kraftfuld motor i flot og elgant design - vejer blot 97 kg og er dermed perfekt til mindre motorbåde. Motoren her er også udstyret med både frem og bak-gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 24 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 5.000 og 6.000. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

HDF30HEL/HEL-T modellen er helt ny 2020 model der er så unik at Hidea er de første på markedet der tilbyder en motor med håndstyring og elstart! Dvs. du skal aldrig mere hive i snoren! Du sætter blot nøgle i motoren og trykker på start! BEMÆRK denne motor er på kampagne og tilbuddet gælder kun et meget begrænset antal.

Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. 

HUSK at købe motorolie og drevolie, da dette ikke er påfyldt fra fabrikken!

Lager: Kun få stk. tilbage
Pris fra
19.999,00 DKK
27.999,00 DKK
Du sparer: 8.000,00 DKK

Hidea 30 HK EFI 4-Takt Påhængsmotor - Motoren er med Håndstyring, langt ben og elstart. Vælg om du vil have med eller uden powertrim - (Masser af rå power - Vandkølet motor i superletvægt - vejer kun 97 Kg.

Bemærk billeder viser motoren med håndstart, men den fås i begge versioner.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev