Hidea 9.9 HK 4-Takt - Elstart & Fjernbetjening

Hidea 9.9 HK motor i flot og elgant design - vejer fra kun 40 kg og er dermed perfekt til større joller/mindre motorbåde.

Motoren her er også udstyret med både frem og bak-gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 12 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. For let og komfortabelt transport er motoren udstyret med et bærehåndtag forrest på motoren. Max omdrejninger mellem 4.500 og 5.500. Motoren her er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

Bemærk der medfølger både tank, remote, systemkabler, gas/gearkabler, rat og styrewire med i prisen - og alle disse er udstyret med elstart som standard!

BEMÆRK: Billederne viser en motor med styrehåndtag, dette er der ikke på denne motor da den er til fjernbetjening.Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. 


HUSK at købe motorolie og drevolie, da dette ikke er påfyldt fra fabrikken!

Lager: Leveringstid er 20 dag(e).
13.999,00 DKK
17.999,00 DKK
Du sparer: 4.000,00 DKK

Hidea 9.9 HK. Vælg mellem kort og langt ben - Komplet motor med fjernbetjening og elstart. Vandkølet motor i superletvægt - vejer fra kun 45 Kg.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev