Hidea 2.5 HK 4-Takt - Håndstyring

Hidea 2.5 HK vandkølet motor i superletvægt. Vejer kun  17 kg og er dermed blandt markedets letteste motorer

Specielt egnet til små gummibåde og joller. Motoren her er også udstyret med gear, og som en af de eneste små motorer med TCi tænding. Tankkapacitet 0,9 Liter. Max omdrejninger mellem 5.250 og 5.750. For let og komfortabelt transport er motoren udstyret med et bærehåndtag bagerst på motoren. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark.

HUSK at købe motorolie og drevolie, da dette ikke er påfyldt fra fabrikken!

Lager: På lager
Model/varenr.: HDF2.5HS
3.999,00 DKK
5.499,00 DKK
Du sparer: 1.500,00 DKK

Hidea 2.5 HK Kort ben - Vandkølet motor i superletvægt - vejer kun 17 Kg.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev