Opstartspakke / PDi 70 - 300 HK

Opstartspakke / PDi - Hidea fra 70 - 300 HK

Køb denne pakke og vi pakke din motor ud, påfylder motor og gearolie samt opstarter den og laver motorens første PDi (Pre Delivery Inspection). Efter opstart pakkes den pænt ned igen og afsendes til dig. Vi bruger kun det bedste originale olie og er naturligvis autoriseret Yamaha forhandler.

Lager: På lager
Model/varenr.: 145165
1.999,00 DKK

Opstartspakke / PDi - Hidea fra 70 - 300 HK

Køb denne pakke og vi pakke din motor ud, påfylder motor og gearolie samt opstarter den og laver motorens første PDi (Pre Delivery Inspection). Efter opstart pakkes den pænt ned igen og afsendes til dig. Vi bruger kun det bedste originale olie og er naturligvis autoriseret Yamaha forhandler .

Ved køb af denne ydelse giver jeg samtykke til, at levering af den pågældende ydelse påbegyndes og anerkender at fortrydelsesretten ophører, når ydelsen af fuldt udført.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev