Hidea 25 HK 4-Takt Kort Ben Remote DEMO

17.999,00
24.999,00
Du sparer: 7.000,00
Model/varenr.: 460107

Demomotor brugt ca. 13 timer og klar til montering.´Der medfølger rat, kontrolboks, tank, kontrolkabler samt komplet teleflexstyring. Bemærk billedet viser håndstyring, men den er med fjernbetjening

Hidea 25 HK kraftfuld motor i flot og elgant design! 
Vejer blot 85 kg og er dermed perfekt til mindre motorbåde! 
Motoren er også udstyret med både elstart, fjernbetjening samt kabler til frem og bak-gear.
Bemærk at billedet viser en motor med håndstyring, men det er med fjernbetjening!
Ydermere er den udstyret med det nye CDi tændingssystem. 
Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 24 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. 
Max omdrejninger mellem 4.500 og 5.500. 
Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Desværre er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som fx Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotor-producent, og de har igennem mange år solgt og distribueret deres motorer over hele verden. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Yamaha, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket er mere end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance! Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark.

Vi anbefaler
Beskrivelse

Hidea 25 HK kraftfuld motor i flot og elgant design - vejer blot 78 kg og er dermed perfekt til mindre motorbåde. Motoren her er også udstyret med både frem og bak-gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 24 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 5.000 og 6.000. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!


Bemærk der medfølger både remote samt gas/gearkabler med til remote-versionen - og alle disse er udstyret med elstart som standard!


Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Desværre er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Yamaha, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. Se billeder af den topmoderne fabrik ved at klikke HER.

 

BEMÆRK KUN EN ENHED TIL DENNE PRIS!