SENESTE NYT

13/11/2019

YAMAHA ELECTRIC DRIVE
Yamaha præsenterer sin inspirerende serie Electric Drive, designet til at kombinere glæden ved sejlsport med miljøvenlighed. Fra den nye ferskvandserie til en ny saltvandmodel er den helt nye Electric Drive-serie fra Yamaha både let at håndtere og behagelig at bruge: den undgår alle betydelige emissioner af forurenende stoffer og holder et ekstremt lavt støjniveau på alle tidspunkter.

10/11/2019

YAMAHA RESERVEDELE
Vi har udarbejdet en hjemmeside for at forenkle søgeprocessen af den nødvendige Yamaha reservedel. Er din motor ældre end 2017 så er det hurtigste blot at finde din del via https://www.yamahareservedele.dk eller bare klik på billedet. I løbet af året kommer de resterende modeller fra Yamaha op til 350 HK. Ved at bruge dette system sikre du at den del du bestiller med 100% sikkerhed passer til din motor.

VORES LEVERANDØRER

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev