WEG 55 Liter- Kompressor Køleboks DOBBELT Rum samt indb. batteri 12V 230V

 

Capacity: 55L
Product Size: W × D × H =640x400x430
Cooling System: Compressor
Cooling Mode: Freezer, Refrigerator
Material: ABS, Plastic, HDPE
Temperature Range: -20 - 10 ℃
Voltage: 12V, 24V, AC 100V~240V
Power: 60W
Warranty: 2 Year

 

 

 

 

Lager: Leveringstid er 10-20 dag(e)
Model/varenr.: WEG55
4.499,00 DKK
5.499,00 DKK
Du sparer: 1.000,00 DKK

BlueBreeze WEG55, Dobbelt SuperCooler m/lithium batteri!

Tilbud på stor køleboks med to rum

Her får du et rigtig godt tilbud på en BlueBreeze WEG55, Super Cooler, en stor elektrisk køleboks med to rum og indbygget batteri! Den er naturligvis udstyret med kompressor som en rigtig køleboks skal have og den fungerer både på 12v, 24v, 220v og 230v strøm. Modellen passer fint til en større familie og mindre selskab. Køle-effekten er optimal og strømforbruget meget lavt. Modellen har også en indbygget "Battery protect" som automatisk beskytter dit bilbatteri og slukker kompressoren, hvis strømniveauet begynder at blive lavt. Du kan også vælge at anvende køleboksen med almindelig stikkontakt.

Indbygget batteri

Som noget helt nyt tilbyder BlueBreeze en model med indbygget lithium batteri - dette batteri gør at du ikke behøves at tilkoble den til strøm i eksempelvis bilen/båden/campingvognen, men blot kan bruge strømme fra det indbyggede batteri. Holdbarheden på dette afhænger naturligvis af temperaturen udenfor og hvor meget/lidt du ønsker de forskellige rum nedkølet. Hvis du ønsker det så har du mulighed for at købe et ekstra batteri som du kan have ladet op på forhånd, så du helt kan undvære at tilkoble enheden til strøm. Disse batterier lades op når de installeres i køleboksen. Hvis du eksempelvis ønsker at holde en temperatur på ca. 5 grader i køleboksen, så holder batteriet typisk 8-10 timer. Ønsker du at begge rum skal fryse ned til 18 grader, så holder det ca. 4-5 timer. Det tager ca. 7-8 timer at lade et batteri op fra det er helt afladet.

Bluetooth

I den nye serie af WEG modeller har du også Bluetooth forbindelse, så det hele kan styres fra din telefon så længe den er indenfor Bluetooth rækkevidde. Det gøres ved at downloade appen på din telefon, så kan alt styres herfra.

Kraftige hjul

Når man har en køleboks på 55 liter, så er det rigtig rart ikke at skulle bære rundt på den - derfor er den produceret med kraftige letvægtshjul som gør det let at komme rundt med den uanset om det blot er ud til bilen eller frem til den store festival. Håndtaget klappet let ind, så hjulene ikke tilføjer behov for ret meget ekstra plads.

Stor køleboks med kompressor 55 liter

BlueBreeze WEG55, Super Cooler er meget rummelig og kan sammenlignes med et transportabelt køleskab. Køleboksen har plads til samlet 45 liter fordelt på to rum og har elektrisk kompressor som selv styrer temperaturen i hver sit rum - dvs. du kan have isterninger klar til drinks i den ene (kan eksempelvis sættes på -18 grader) og så have kolde drikkevarer i det andet rum (kan eksempelvis sættes på +5 grader) . Den kan anvendes indendørs og udendørs i haven, til strøm 12v, 24v, 220v og 230v hvis ikke det indbyggede batteri benyttes. WEG55 er perfekt størrelse til bil, båd og campingvogn, eller at have med på terrassen. Strømforbruget er minimalt og kompressoren er designet sådan, at du knapt kan høre når den er i gang. Kvaliteten er i top, og denne mini køleboks leveres med 2 års garanti.


Køleboksen er yderst velegnet til lange sejl/køreture, camping, stranden eller picnic.

BlueBreeze er det der skal til for at sommeren er endnu sjovere - kolde øl til en lækker hjemmelavet frokost er altid bedst. BlueBreeze nedkøler fra +24 grader til -0,3 på blot 20 min! Det kan ikke gøres hurtigere. Brug den til at holde maden på køl eller medbringe tonsvis af isterninger....  ....du finder den fra 12 liter til 52 liter, alle i et lækkert design og med digital display der viser temperaturen.

Der medfølger til køleboksen både 220/230 volt samt 12/24 volt tilslutning, således kan du starte den hjemme, og efterfølgende forsætte i bil eller båd via 12 Volt tilslutning eller blot bruge det indbyggede batteri. Der medfølger Dansk manual og generelt er det hurtigt og let at betjene/indstille den ønskede temperatur. Kvaliteten er på højde med Waeco / Dometic. Disse modeller er med kompressor og EKSTREMT støjsvage.

 

Capacity: 55L
Product Size: W × D × H =640x400x430
Cooling System: Compressor
Cooling Mode: Freezer, Refrigerator
Material: ABS, Plastic, HDPE
Temperature Range: -20 - 10 ℃
Voltage: 12V, 24V, AC 100V~240V
Power: 60W
Warranty: 2 Year

 

 

 

 

spacer