EU021R Øst Danmark - sydøst Sverige

Førsteklasses søkort over kystområder

  • Branchens bedste dækning, klarhed og detaljerigdom med opdaterede søkort over kystområder, der integrerer Garmin og Navionics® indhold
  • Auto Guidance1 teknologi beregner lynhurtigt en foreslået rute med den ønskede dybde og frihøjde
  • Med skyggelægning af dybdeområder for op til 10 dybdeområder kan du hurtigt se måldybden
  • 30 cm dybdekurver giver en mere nøjagtig gengivelse af bundens struktur på det forbedrede fiskekort
  • For at give et klart billede af lavt vand, der bør undgås, kan du skyggelægge brugerdefineret minimumsdybde

Oplev uovertruffen dækning og fantastiske detaljer, når du er på vandet. BlueChart g3 Vision kort over kystområder giver branchens bedste dækning, klarhed og detaljerigdom med integreret Garmin og Navionics indhold.

Lager: På lager
Model/varenr.: 010-C0777-00
2.099,00 DKK

BlueChart® g3 og BlueChart g3 Vision VEU021R - MicroSD™/SD™ kort

Detaljeret dækning af den svenske kyst fra Göteborg til Karlskrona, herunder Malmö og Trelleborg samt søerne Mjörn og Bolmen og andre udvalgte søer i Danmark. Danske, tyske og polske kyster: Lemvig i Danmark til Szczecin i Polen, inklusiv Limfjorden, Skagen og København i Danmark, Stralsund i Tyskland og øerne Sjælland, Fyn, Møn, Falster, Lolland, Langeland og Femern.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev