Nordics REGULAR

Vælg mellem to korttyper BlueChart® g2 HD o BlueChart® g2 Vision® HD.

De nye BlueChart-typer er skræddersyet til hver sit navigationsbehov, og begge har dramatiske forbedringer i forhold til tidligere generationer af elektroniske søkort: Der er jævn transition mellem zoomniveauer og over kortgrænser: Når man zoomer ud, kan man forvente samme detaljeringsgrad på forskellige zoomniveauer.

Garmins ”fiskekort”, med detaljeret, topografisk visning, findes på både BlueChart g2 og BlueChart g2 Vision, og der er mulighed for fuld integration med navigationskortet. I kombination med en firmware-opdatering af kortplotteren er der mulighed for tilknytning af kortfarver til dybdeintervaller, eksempelvis så områder med dybder lavere end bådens sikkerhedsdybde er markeret med rødt.

BlueChart® g2 HD:

har alle det elektroniske søkorts nøglefunktioner: Søkortdata, interessepunkter, tidevands- og strøminformation samt det superdetaljerede fiskekort. BlueChart g2 er ideel i kombination med håndholdte enheder som Montana og Oregon, eller som et prisbilligt alternativ til brug med de mindre søkortplottere.

BlueChart® g2 Vision® HD - Premium kortlægning og grafikfunktioner:

sætter standarden for fremtidens navigation til søs. BlueChart g2 Vision byder på samme detaljerede søkortskartografi som BlueChart g2, men med væsentlige tillæg som højopløste satellitbilleder, 3D-perspektiv både over og under vandet, luftfotos over interessepunkter som havne, samt vejkartografi i kystnære områder.

Endelig har BlueChart g2 Vision Garmins fantastiske ruteberegningsfunktion, som gør den tidligere så komplicerede navigation nærmest ufatteligt enkel: Hvis du vælger din destination på søkortet, spørger plotteren straks, om du ønsker at navigere til stedet, og foreslår så en sikker sejlrute uden om alle forhindringer. BlueChart g2 Vision er det naturlige valg i forbindelse med en søkortplotter fra en af Garmins topserier.

 
Lager: Leveringstid er 3-5 dag(e).
Pris fra
1.499,00 DKK
EU018R/ Benelux Offshore & Inland Waters EU019R/ Aalborg til Amsterdam EU021R/ Østdanmark og Sydøstsverige EU041R/ Oslo-Skagerak-Haugesund EU042R/ Oslo til Trelleborg EU046R/ Öregrund, Aland til Malmø EU047R/ Gulf of Bothnia-Kalix-Grisslehamn EU050R/ Gulfs of Finland and Riga EU051R/ Lista-Sognefjorden EU052R/ Sognefjorden - Svefjorden EU053R/ Trondheim - Tromsø EU054R/ Vestfjord-Svalbard-Varanger EU055R/ Finnish Lakes
BlueChart® g2 HD BlueChart® g2 Vision® HD
Vælg mellem:
EU018R-Benelux Offshore & Inland Waters
EU019R-Aalborg til Amsterdam
EU021R-Østdanmark og Sydøstsverige
EU041R-Oslo-Skagerak-Haugesund
EU042R-Oslo til Trelleborg
EU046R-Öregrund, Aland til Malmø
EU047R-Gulf of Bothnia-Kalix-Grisslehamn
EU050R-Gulfs of Finland and Riga
EU051R-Lista-Sognefjorden
EU052R-Sognefjorden - Svefjorden
EU053R-Trondheim - Tromsø
EU054R-Vestfjord-Svalbard-Varanger
EU055R-Finnish Lakes

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev