Hydraulisk styring gør håndtering af større motorbåde og højhastighedsbåde/speedbåde nem og sikker at sejle, selv på de dårlige dage.
Modstand elimineres, og problemerne med at fastholde kursen er væk. Der er mange typer hydrauliske styringer til alle bådstørrelser, og de findes i alle prisklasser. Lige med hydraulisk styring anbefaler vi ikke, at du skal tage det første og det billigste. Det handler om at finde den styring der passer din båd bedst
muligt, også selv om det koster dig 500 eller 1000 kr. ekstra. Hvem gider have hydraulikolie i hele båden, hvis den går i stykker, og hvem vil have en styring, som ikke gør bådhåndteringen 100% optimal?
På bådudstyrsmarkedet kan man både købe komplette kvalitets hydraulik styringer, som er nemme at installere og så kan man købe det hele hver for sig.
Vi lagerfører komponenter som passer til stort set alle både, der bruger hydraulisk styretøj. Der findes både komplette hydrauliske pakker, og muligheder for at bestille hver del til ens styring hver for sig.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
2.639,20
0 anmeldelser