Trimcomputer, Bennett - 2 styrepl.

Vælg det perfekte trim til din båd, og lad derefter trimcomputeren sørge for, at trimmet holdes så længe som du ønsker det. Computeren foretager tusindvis af beregninger, og justeringer pr. sek. så båden bliver i perfekt trim, uanset hastighed, vægtfordeling, og skiftende sø-forhold. Resultatet er behageligere sejlads med mærkbar forbedret brændstof økonomi.  Et "must have" produkt! Denne model er til 2 styrepladser.

Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e).
Model/varenr.: 43.0412
4.999,00 DKK
Vælg det perfekte trim til din båd, og lad derefter trimcomputeren sørge for, at trimmet holdes så længe som du ønsker det. Computeren foretager tusindvis af beregninger, og justeringer pr. sek. så båden bliver i perfekt trim, uanset hastighed, vægtfordeling, og skiftende sø-forhold. Resultatet er behageligere sejlads med mærkbar forbedret brændstof økonomi. Et "must have" produkt! Denne model er til 2 styrepladser.

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev