Hidea 30 HK 4-Takt - Fjernbetjening & Elstart (m/Indsprøjtning)

Hidea 30 HK EFI (Efficient Fuel Injection) - ikke mere bøvl med stoppede karburatorer eller ujævn motorgang!


Kraftfuld påhængsmotor i flot og elegant design - vejer blot 97 kg og er dermed perfekt til mindre motorbåde. Motoren her er også udstyret med både frem og bak-gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 24 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 5.000 og 6.000. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!


Bemærk der medfølger både remote samt gas/gearkabler med til motoren til fjernbetjening - hele det kit har en værdi på 3.800,- og alle disse er udstyret med elstart som standard!

Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. 

HUSK at købe 4-Takt motorolie (1,7L) og drevolie (0,32L), da dette ikke er påfyldt fra fabrikken!

Lager: På lager
Model/varenr.: HDEF30FEL-T
29.999,00 DKK
36.900,00 DKK
Du sparer: 6.901,00 DKK

Hidea 30 HK EFI 4-Takt Påhængsmotor - Motoren er med Fjernbetjening, langt ben, elstart samt powertrim. Masser af rå power - Vandkølet motor i superletvægt - vejer kun 97 Kg.

Der medfølger i prisen fjernbetjening (kontrolboks) samt, systemkabel, gas/gearkabler. En hel komplet pakke til en værdi på 3.800,-

Bemærk billeder viser motoren med håndstart, men den er til Fjernbetjening (ratstyring).

 

Kære Kunde,

Bemærk, at vi afsender alle Hidea motorer fra vores lager to gange om ugen – hver mandag og hver torsdag. Man skal ligge en ordre senest kl.10.00 om mandagen/torsdagen for at afsende den motor samme dag.

Ønsker du selv at afhente, så er dette kun muligt mandag og torsdag mellem 14:00-16:00.

Billig Propel Logo

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter.

Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikrer dig de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel.

Vi er DKs ubetingede største største webshop med bådudstyr indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev