Hidea 15 HK 4-Takt KAMPAGNE - Håndstyring

Hidea 15 HK påhængsmotor i flot og elegant design - vejer kun 49 kg og er dermed perfekt til større joller/mindre motorbåde.

Motoren her er også udstyret med både frem og bak gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 12 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 4.500 og 5.500. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark.


HUSK at købe 4-Takt motorolie (1,0L) og gearolie (250ml), da dette ikke er påfyldt fra fabrikken! Eller få os til at opstarte motor for dig. 

Lager:
14.999,00 DKK
17.999,00 DKK
Du sparer: 3.000,00 DKK

Hidea 15 HK Vælg mellem kort og langt ben - Vandkølet påhængsmotor i superletvægt - vejer fra kun 49 Kg.

Bemærk, at vi afsender alle Hidea motorer fra vores lager to gange om ugen – hver mandag og hver torsdag. Man skal ligge en ordre senest kl.10.00 om mandagen/torsdagen for at afsende den motor samme dag.