COBBLESTONE GPS-tracker

Let at bruge:
1 STEP - Opret en konto med dine personlige oplysninger.
2 STEP - Indtast det sporings ID du finder på din GPS tracker.
3 STEP - Placer din tracker, og du kan nu følge dens kurs.

Vælg mellem 4 smarte sporingsprofiler.
En til ethvert behov.

  1. LIVE TRACKING: Afsender en position hvert 15. minut, mens du bevæger dig og en gang om ugen, mens du er stille.
  2. AFTER MOVEMENT: Afsender en position en time efter den sidste bevægelse (når den har været stille i en time) og en gang om ugen, mens den er stile.
  3. 1 TRACK / DAY: Afsender en position en gang om dagen.
  4. 1 TRACK / WEEK: Afsender en position en gang om ugen.
  5. BURN MODE: Afsender en position hvert 10. minut.
Når du registrer din COBBLESTONE GPS Tracker første gang via vores app eller webgrænseflade, vælger du også den profil der passer dig bedst. Denne profil vil være de første indstillinger for din tracker. Du kan altid ændre denne indstilling senere, men være opmærksom på, at trackeren ikke ændrer sine indstillinger, før næste gang den er indstillet til at sende dig en ny position. Dette sikrer en lang batterilevetid. 
 
Læs mere om GPS Tracker til båd.
Lager: På lager
Model/varenr.: 80000
789,00 DKK

COBBLESTONE er den første GPS tracker i verden, den fungere uden abonnementer eller månedlige gebyrer. Når du har købt COBBLESTONE GPS tracker, er det helt gratis at bruge. Det er eneste GPS tracker i Danmark med abonnement med i prisen. COBBLESTONE leveres til apps til både iOS og Android samt en online platform, hvor du kan få adgang til alle dine enheder.

CONCEPT er simpelt. Du begynder at spore om 2 minutter, og batteriets levetid er op til 10 år. Dette betyder, at COBBLESTONE allerede bruges af både private virksomheder institutioner over hele verden.