Hidea 20 HK 4-Takt - Håndstyring

Hidea 20 HK motor i flot og elgant design - vejer kun 50 kg og er dermed perfekt til større joller/mindre motorbåde.

Motoren her er også udstyret med både frem og bak gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 12 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 4.500 og 5.500. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!

HDF20HES-IB/HEL-IB modellen er helt ny 2020 model der er så unik at Hidea er de første på markedet der tilbyder en motor med håndstyring med elstart og endda indbygget Lithium Batteri! Dvs. du skal aldrig mere hive i snoren! Du sætter blot nøgle i motoren og trykker på start! BEMÆRK denne motor er på kampagne og tilbuddet gælder kun et meget begrænset antal.


Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Heldigvis er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. 

HUSK at købe motorolie og drevolie, da dette ikke er påfyldt fra fabrikken!

Lager: Leveringstid er 20 dag(e).
Pris fra
14.999,00 DKK
17.999,00 DKK
Du sparer: 3.000,00 DKK

Hidea 20 HK Vælg mellem kort og langt ben og med eller uden elstart og indbygget Lithium Batteri. Vandkølet motor i superletvægt - vejer fra kun 50 Kg. 

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev