Volvo Penta Duoprop DPS-A drev I Type

Ny propel indført som erstatning for D-serien. Det har været muligt at overføre udviklingsarbejdet og erfaringerne fra de vellykkede DPH- og IPS-twin-propeller til en ny propelserie af aluminium med lige stråler.

Den nye propelserie kører jævnt med høj komfort. Bladets geometri med tyndere og større blade (patenteret design) giver forbedret ydeevne med hensyn til acceleration, tophastighed og propelgreb. Udformning, materiale og overflasebehandling giver god kavitationsmodstand. Den nye serie har også forbedret 4-lags overfladebehandling, herunder forbehandling til korrosionsbeskyttelse. I-serien anbefales til bådhastigheder op til 38 knob (45 mph)

Bemærk!  Bland ikke dele fra D-serien med dele fra I serien på samme drev. Til twin-installationer skal man altid bruge de samme propeler. Bland ikke D- og I-propeller.

Lager: Leveringstid er 7-9 dag(e).
Pris fra
3.795,00 DKK
Passer til: Volvo Penta
Materiale: Aluminium
Nav Type: Fast Nav (Inkluderet)
Drevtype: DPS-A-Drev
Type producent: Original

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev