Yamaha Fjernbetjeningsboks 704 - Single

Original Yamaha Topmonteret Fjernbetjeningsboks, model 704. Beslag og skruer medfølger. Foreberedt til alle modeller med EL-Start - kable fra gashåndtag til motor er påmonteret. Ej EL-Choker Remote.

Passer til to motorer også. 

Husk at tilkøbe gas/gear kabler i den passende længde - klik her

Og ønsker du at benytte denne fjernbetjeningsboks til en motor uden el-start & med manuel gas/gear, kan du tilkøbe et Remote Control Attachment Kit til netop din motor. SÅ kan du benytte gas / gear - dog ikke el-start. Klik her

Ønsker du at vi monterer udstyret for dig, så kontakt vores support på 86 80 55 34 og forespørg på en pris på montage. Vi er autoriseret Yamaha Service center ( Bluebay Marine A/S )

Lager: Leveringstid er 5-6 dag(e).
Model/varenr.: 70448205R000
1.368,75 DKK

Topmonteret Fjernbetjeningsboks/Kontrolboks.
Model 704

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev