Kent Fuel Guard2 Brændstof stabilisator

Anvendelse

KENT Fuel Guard 2 er udviklet primært til smøring og rengøring. Den aktive ingrediens har evnen til effektivt at nedbryde aflejringer og sprede dem ud gennem forbrændingssystemet. Indholdsstofferne smører, beskytter mod korrosion, indeholder anti-oxidanter og anti-slid additiver, for at sikre en fortsat jævn motorgang. Et forbedret dispergeringssystem fjerner vandforurening fra brændstofsystemet for at undgå korrosion og mikrobiel vækst. Ved regelmæssig brug, forbygger produktet mod opbygning af slam og andre aflejringer.
KENT Fuel Guard 2 er en dobbeltvirkende rensevæske til både benzin- og dieselmotorer og er kompatibel med alle almindelige blyfri benzintyper (op til og inklusive E10), rød/ off road diesel og bio-diesel.
Produktet fjerner aflejringer (gummi, resin og tjære, der findes i alle brændstoffer) fra de indvendige komponenter, mens alle bevægelige dele smøres. Oven i dette, nedsætter additivet effektiv udstødningsværdierne, som bekræftet og certificeret af TÜV Thüringen / Tyskland. En udstødningstest i henhold til testkriterier 70/220/EEC (version 203/76/EC), viser et fald i udstødningsværdierne (CO, HC) ved tilsætning af den anbefalede mængde produkt. Yderligere forbedres koldstart og brændstoføkonomi. Produktet er et kemisk baseret rensemiddel og opløser aflejringer i modsætning til konkurrerende produkter, der er askebaserede og forsøger at fjerne aflejringer ved skurring.

Brugsanvisning

Som løbende behandling: Det anbefales at tilsætte 1 ml FDDII pr. liter brændstof, f.eks. kræver 50 liter brændstof 50 ml Fuel Guard 2. Tilsæt produktet til brændstoftanken før der tankes. Gentag hver gang tanken fyldes.
Som en enkel hurtig behandling og systemrengøring: Det anbefales at tilsætte 5 ml FDDII pr. liter brændstof, f.eks. kræver 50 liter brændstof 250 ml Fuel Guard 2. Tilsæt produktet til brændstoftanken før der tankes. Som en ”jævnlig” hurtig rengøring gentages dette for hver 8.000 km kørt.
Som behandling før opmagasinering: Det anbefales at tilsætte 250-500 ml FDDII til 50 liter brændstof (5-10 ml pr. liter). Umiddelbart før opmagasinering tilsættes produktet til brændstoftanken og tanken fyldes. For maksimal beskyttelse bør bilen opmagasineres med fyldt brændstoftank. Når bilen tages i brug igen, er det ikke nødvendigt at tømme brændstoftanken. Ved opmagasinering i længere tid end 6 måneder, anbefales det at motoren startes og der kontrolleres for jævn forbrænding af det gamle brændstof før bilen køres ud på vejene.

 

Lager: På lager
Model/varenr.: 8397048
168,00 DKK

Egenskaber og Fordele

 

 

  • Kan bruges i både benzin- og dieselmotorer - Sparer lagerplads
  • Skader ikke katalysatorer og dieselpartikelfiltre og er kompatibel med alle HDI motorer - Ingen klager
  • Smører brændstofsystemets komponenter - Forlænger pumpe og injektorers levetid
  • Dispergerer vand i brændstoffet - Forhindrer korrosion og mikrobiel svampevækst
  • Askefri dispergering – Affedter og beskadiger ikke motordele - Reducerer aflejringer på indsprøjtningsventiler og indsugningsventiler
  • Indeholder anti-oxidanter - Reducerer opbygning af lak, tjære og gummi

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev