Hempel Boat Shampoo

-10%

PÅFØRINGSDATA:

FORBEHANDLING: Skyl overfladen med ferskvand for at fjerne løst snavs.
PÅFØRINGSBETINGELSER : Må ikke udsættes for frost. Overfladetemperaturen skal være over: 5°C.
PÅFØRINGSBETINGELSER: Rystes grundigt før brug. Skal fortyndes med ferskvand: 1-10 dele ferskvand til 1 del af produktet. Ved kraftigere forurening bruges et lavere blandings forhold. Påføres med en blød pensel. Efter 5 minutter skal overfladen trykspules med ferskvand eller omhyggeligt skrubbes med rigelige mængder ferskvand, indtil alle rester er fjernet. Lad overfladen tørre.. Emballagen er forsynet med advarselsmærkning, og der henvises til yderligere oplysninger, som findes i sikkerhedsdatablad(e) for produktet(erne).

Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e)
Model/varenr.: 42-002-100
161,10 DKK
179,00 DKK
Du sparer: 17,90 DKK
Produkttype: Bådplejeprodukter

1L HEMPEL's BOAT SHAMPOO 67284 er et koncentreret rengøringsmiddel uden opløsningsmidler. Til effektiv daglig rengøring af gelcoat, malede og lakerede overflader samt bådafdækninger, presenninger og overflader af vinyl.

PRODUKTDATA:
Farve: Transparent
Vægtfylde: 1 kg/liter
Flammepunkt: Ingen
pH: 6 (ufortyndet)

Billig Propel Logo

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter.

Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikrer dig de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel.

Vi er DKs ubetingede største største webshop med bådudstyr indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev