JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer, Diesel, 10L (Pakkesæt)

JP er blandt de største leverandører af oliefyr i Skandinavien. Der findes et stort servicecenter i Danmark som lagerfører 99,2% af alle reservedele - det sikrer dig hurtig og professionel hjælp hvis en fejl måtte opstå. 

JP 6KW Combi Luft & Vand Varmer TEKNINSKE OPLYSNINGER:

DIMENSIONER:

MONTAGE EKSEMPLER: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmeren må ikke bruges til personbiler eller transportkøretøjer med farligt gods.

Lager: På lager
Model/varenr.: FJH-4/1C-E
11.999,00 DKK
16.799,00 DKK
Du sparer: 4.800,00 DKK
Type: Combivarmer, Vandvarmer

De fleste kender Truma Combi D6E, og denne model ligner den rigtig meget - den bruges til Både/Campingvogne/Autocampere som ønsker både opvarming af luft og vand af et og samme fyr. FJH-4/1C-E model er en speciel varmeanlæg med integreret luft- og vandvarmer (til brugsvand) der kører på diesel. Eneheden er på hele 6 kw og kan derfor leverer både vand og luftbåren varme lynhurtigt. Enheden er godkendt til brug under sejllads/kørsel og har også mulighede for at opvarme via indbygget el-patron.

Enheden har to funktioner:

  • Varm luft der kan man bruge til rumopvarmning.
  • Varmt vand - man kan bruge til brugsvand.
  • Indbygget 10 liter varmtvandsbeholder. 

Der medfølger i kassen både slanger til varmluft, digitalt display (For styring af enheden) samt alle nødvendige brændstofs og udstødningsslager. Foruden dette er der montage dele - se særskilt billede for at se alt hvad der medfølger i pakken. De fleste kunder tilkobler fyret til den eksisterende tank, men ellers sælger vi også en lille ekstern tank på enten 5 liter eller 10 liter.

Bemærk: Lagervare - Kassestørrelse: 2 x (52 x 45 x 30)