AW 45 Liter- Kompressor Køleboks DOBBELT Rum 12V 230V

Lager: På lager
Model/varenr.: AW45
1.999,00 DKK
3.849,00 DKK
Du sparer: 1.850,00 DKK

BlueBreeze AWG45, Dobbelt SuperCooler

Tilbud på stor køleboks med 2 rum

Her får du et rigtig godt tilbud på en BlueBreeze AW45, SuperCooler, en stor elektrisk køleboks med to rum og dermed 2 temperatur zoner! Den er naturligvis udstyret med kompressor som en rigtig køleboks skal have og den fungerer både på 12v, 24v, 220v og 230v strøm. Modellen passer fint til en større familie og mindre selskab. Køle-effekten er optimal og strømforbruget meget lavt. Du kan også vælge at anvende køleboksen med almindelig stikkontakt.

Stor køleboks med kompressor 45 liter

BlueBreeze AWG45, Super Cooler er meget rummelig og kan sammenlignes med et transportabelt køleskab. Køleboksen har plads til samlet 45 liter fordelt på to rum og har elektrisk kompressor som selv styrer temperaturen i hver sit rum - dvs. du kan have isterninger klar til drinks i den ene (kan eksempelvis sættes på -18 grader) og så have kolde drikkevarer i det andet rum (kan eksempelvis sættes på +5 grader) . Den kan anvendes indendørs og udendørs i haven, til strøm 12v, 24v, 220v og 230v. AW45 er perfekt størrelse til bil, båd og campingvogn, eller at have med på terrassen. Strømforbruget er minimalt og kompressoren er designet sådan, at du knapt kan høre når den er i gang. Kvaliteten er i top, og denne mini køleboks leveres med 2 års garanti.


Køleboksen er yderst velegnet til lange sejl/køreture, camping, stranden eller picnic.

BlueBreeze er det der skal til for at sommeren er endnu sjovere - kolde øl til en lækker hjemmelavet frokost er altid bedst. BlueBreeze nedkøler fra +24 grader til -0,3 på blot 20 min! Det kan ikke gøres hurtigere. Brug den til at holde maden på køl eller medbringe tonsvis af isterninger....  ....du finder den fra 12 liter til 52 liter, alle i et lækkert design og med digital display der viser temperaturen.

Der medfølger til køleboksen både 220/230 volt samt 12/24 volt tilslutning, således kan du starte den hjemme, og efterfølgende forsætte i bil eller båd via 12 Volt tilslutning. Enheden er generelt let at betjene/indstille til den ønskede temperatur. Kvaliteten er på højde med Waeco / Dometic. Disse modeller er med kompressor og EKSTREMT støjsvage.