Hidea 30 HK EFi 4-Takt PRESALE SPECIALPRIS

Pris fra
24.990,00
30.990,00
Du sparer: 6.000,00
HDEF30FEL med Remote HDEF30FEL-T med Remote og PowerTrim

Hidea 30 HK EFI 4-Takt Påhængsmotor - Motoren er med langt ben og elstart. Vælg om du vil have med eller uden powertrim. Masser af rå power - Vandkølet motor i superletvægt - vejer kun 98 Kg.

Der medfølger remote (kontrolboks), systemkabel, gas/gearkabler samt rat og styrekabel. En hel komplet pakke!

Bemærk billeder viser motoren med håndstart, men den er til remote!!!

Vi anbefaler
Beskrivelse

Hidea 30 HK EFI (Efficient Fuel Injection) - ikke mere bøvl med stoppede karburatorer eller ujævn motorgang!

kraftfuld motor i flot og elgant design - vejer blot 78 kg og er dermed perfekt til mindre motorbåde. Motoren her er også udstyret med både frem og bak-gear og har det nye CDi tændingssystem. Der medfølger en ekstern tank til motoren, der kan holde 24 liters brændstof samt slange, så den kan kobles til motoren. Max omdrejninger mellem 5.000 og 6.000. Motoren er både CE og EPA (Enviromental Protection Agency) godkendt!


Bemærk der medfølger både remote samt gas/gearkabler med til remote-versionen - og alle disse er udstyret med elstart som standard!


Ja, Hidea er en kinesisk påhængsmotor, og mange er stadig af den opfattelse, at Kina kun laver noget skrammel. Desværre er det langt fra sandheden! Ingen tvivl om at man stadig kan købe skrammel i Kina, men danske virksomheder som eksempelvis Bang & Olufsen får lavet mere og mere i Kina. Hidea er Kinas største påhængsmotorproducent, og de sælger over hele verden igennem distributører, og det er igennem mange år. De er mindst lige så pålidelige som kendte mærker som Mercury, Mariner, Honda, Yamaha, Suzuki, Evinrude og Tohatsu, og der ydes 2 års fuld garanti på dem, hvilket faktisk er mere, end de fleste andre kendte mærker tilbyder i Danmark. Parsun, som også producerer påhængsmotorer, kan ikke sammenlignes med Hidea, hverken hvad angår kvalitet/design og ikke mindst performance. Næsten alle reservedele kan leveres fra dag til dag, da de lagerføres i Danmark. Se billeder af den topmoderne fabrik ved at klikke HER.

Denne model er helt nyt og specialprisen gælder kun ved ordre nu og levering af motoren til marts 2019. Beløbet reseveres på dit dankort, men hæves først når varen afsendes fra vores lager.

HUSK at købe motorolie og drevolie, da dette ikke er påfyldt fra fabrikken!