Zipwake KB300-S / KB450-S / KB600-S

MODEL KB300-S

BREDDE - 680 mm
DYBDE - 156 mm
LÆNGDE - 274 mm
VÆGT - 7.0 kg

MODEL KB450-S

BREDDE - 680 mm
DYBDE - 156 mm
LÆNGDE - 274 mm
VÆGT - 8.5 kg

SERIE S

Series S er en produktfamilie med fire lige og fire V-formede interceptorer. Det første modulære design nogensinde lavet til masseproduktion gør interceptorerne holdbare, overkommelige og perfekt egnet til enhver planende eller halvplanende båd mellem 6m og 18m (20-60ft).

Alle komponenter er omhyggeligt konstrueret til at modstå stød og undgå vandindtrængning, hvilket minimerer risikoen for dyr vedligeholdelse og nedetid. Interceptor- eller bladaktivering sker gennem en kalibreringsfri, nedsænkelig elektrisk servo i interceptorenheden. Dens naturlige vandkøling giver fremragende arbejdsforhold for den børsteløse DC servomotor, som kører på 12-32 volt.

Installationen er enkel med en integreret monteringsplade og mulighed for en skjult eller selvtættende kabelsamling. Den foretrukne monteringsmulighed opnås ved blot at føre servokablet anderledes. Hver interceptor er forsynet med en "gennemskrogs'' kabelforbindelse, kabelbeskyttelse og en praktisk boreskabelon.

Monterings video: https://www.youtube.com/watch?v=mN3_IGmNlaI 
Monteringsvejledning (på engelsk) får man sammen med ordrebekræftelsen. 

 

Vælg mellem KB300-S eller KB450-S med eller uden integrator modul:

MERE INFORMATION om Integrator Module:

Integrator Module - er en automatisk trim kontrol. Integratormodul giver dig intuitiv og nem kontrol og holder dit instrumentbræt rent.

Integratormodulet forbinder problemfrit Zipwake-systemet til flere MFD'er fra forskellige producenter og endda trådløst til smartenheder - og holder instrumentbord rent. Det giver også fleksibilitet til at forbinde op til 3 kontrolpaneler til betjening via kontrolhjul ud over touchskærm. Et CAN-interface muliggør yderligere ekstern systemintegration.

TRÅDLØS FORBINDELSE
For endnu større kontrol har Integrator Modul wireless interface der hjælper dig at konfigurere, betjene, overvåge og opdatere systemet trådløst via Zipwake-appen på din smartphone eller tablet.

LET AT INSTALLERE – HVOR som helst
Bare lidt større end et postkort, det diskrete Integrator Module er let at installere. Den er vandtæt og der medfølger et speciel krave (gummi) omkring internetkablet der gør at let at sikre at der ikke kan slippe vand/fugt ind i systemet. Der bruges kun et kabel til at forbinde enheden med MFD enheden.

                                                               

Lager:
Pris fra
16.899,00 DKK
  • Komplet startpakke
  • 300-S / 450-S Interceptorer
  • Alt du behøver til installation af systemet

Zipwake, det nye Dynamic Trim-Control System, der er kommet for at revolutionere sejlsportsverdenen. Med et avanceret, intuitivt kontrolsystem og et fantastisk nyt innovativt design giver Zipwake en mere komfortabel kørsel, bedre ydeevne og forbedret brændstofforbrug - uanset forholdene.

Zipwake giver dig mange fordele:

  • Eliminerer ubehagelige og farlige Pitch & Roll
  • Minimerer automatisk bølgemodstand og sparer brændstof
  • Intuitiv og præcis kontrol
  • Bæredygtigt og effektivt
  • Alt inklusive, kvalitet og nem installation til en uovertruffen pris!

Zipwake kit – Komplet startsæt

Startsæt, der indeholder et par 300-S / 450-S interceptorer (billede nr.2) og alle de dele, du skal bruge for at samle og installere systemet. Grundinstallationen kan yderligere suppleres med op til to par interceptorer og tre kontrolpaneler.

Vælg mellem KB300S og KB450S med eller uden integrator modul.