Yamaha 3A Værkstedsmanual

-63%

Komplet værkstedsmanual til gør-det-selv manden. I denne manual ser du hvordan du renoverer hver en del i din motor og ligeså hvilke tilspændingsmomenter her enkelt bolt har. Den kommer ydermere med en dybdegående beskrivelse af hvordan du fejlfinder på motoren og med råd og vejledning til hvordan du hurtigt og let skifter de forskellige dele på motoren. Denne vare leveres digitalt og ved at købe den fraskriver du dig de 14 dages returret. Når du har lagt den i kurven og gennemført betalingen, så kan du downloade den op til 5 gange indenfor de næste 30 dage. Bemærk nogle vejledninger er på Engelsk.

Lager: På lager
Model/varenr.: 145147
149,00 DKK
399,00 DKK
Du sparer: 250,00 DKK

Komplet værkstedsmanual til gør-det-selv manden. I denne manual ser du hvordan du renoverer hver en del i din motor og ligeså hvilke tilspændingsmomenter her enkelt bolt har. Den kommer ydermere med en dybdegående beskrivelse af hvordan du fejlfinder på motoren og med råd og vejledning til hvordan du hurtigt og let skifter de forskellige dele på motoren. 

Billig Propel Logo

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter.

Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikrer dig de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha Parts, Webasto og Hempel.

Vi er DKs ubetingede største største webshop med bådudstyr indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev